Kernteam

Gabor Vis van Heemst is oprichter van intrprimus project- en programmamanagement. Intrprimus wil voor haar klanten 'bijzondere dingen doen met bijzondere mensen'.

Als autoriteit op het gebied van veranderingen helpt Gabor zijn klanten met de verdere professionalisering van hun (project)omgeving. Hij zet zich al jaren als manager en consultant/trainer met passie in voor de verdere ontwikkeling van het vakgebied projectmanagement en de toepasbaarheid daarvan binnen organisaties.

Zijn droom is telkens weer dat de verandering gaat leven voor de betrokkenen en zodanig wordt ingezet dat het duurzaam bijdraagt.

e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

LinkedIn Gabor Vis van Heemst

Sierou is een ervaren professional om het gebied van marketing en communicatie. Zij is  sterk in het uitbreiden en onderhouden van haar netwerk en ziet dit als een verbinding om tot wederzijdse groei en ontwikkeling te komen. Sierou heeft een sterk gevoel voor nieuwe ontwikkelingen en volgt deze op de voet. Door haar onbegrensde passie en gedrevenheid weet zij, in samenhang met ruime ervaring en kennis, organisaties naar een hoger plan te brengen. Een sterke vakvrouw en communicatiespecialist voor uw organisatie.

Persoonlijke kenmerken: sociaal, integer, enthousiast, warm, betrokken, relativeren, positief ingesteld, humor, teamplayer, doorzetter.

e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

LinkedIn Sierou de Vries