In2ition

Mens Ontwikkeling = Organisatie Ontwikkeling

In2ition is een bureau dat organisaties helpt bewegen, verbeteren en veranderen door primair de mens in die organisaties te helpen ontwikkelen; de grenzen te verleggen en op te heffen. Wij geloven in resultaten met bezieling.

Wij zijn ervan overtuigd dat om succes te hebben nu en in de toekomst in de huidige complexe markten, leiderschap zich ontwikkelt door een veelvoud aan perspectieven te kunnen innemen en integreren. In de toepassing van de filosofie van Integral theory, en waardenmanagement volgens Spiral Dynamics Integral, gecombineerd met de principes van duurzaam organiseren en onze eigen waarden, ondersteunen wij organisaties in het bereiken van hun doelen en het maximaliseren van hun potentie en waarde.

Wij zijn gepassioneerd ontwikkelaars. Gepassioneerd over het mensen in staat stellen zichzelf te transformeren. Wij werken met verantwoordelijke mensen aan hun groei en ontwikkeling en hun definitie van succes. Daarnaast benadrukken we ons belang in het streven naar resultaten. Ontwikkeling van mensen en organisaties vraagt een bepaalde dynamiek. Wij werken samen met onze cliƫnten in visie ontwikkeling, strategie definitie, omzet ontwikkeling, kostenreductie en de ontwikkeling van leiderschap, talent management en competentie / vaardigheden ontwikkeling.

Uitgebreide informatie vindt u op: www.in2ition.nl